
Bitterballen en kroketten - Informatie voor koks
Ingrediënten
Bouillon (water, kruidnagel, peterselie, laurierblad, verse lavas, uien), 23% Black Angus rundvlees, TARWEbloem, plantaardige oliën (palm, raap en kokosolie in wisselende verhouding), zout, uien, gelatine (rund), kruiden, specerijen (bevat MOSTERD en SELDERIJ), bouillonpoeder (zout, gistextract, rundvleesextract, natuurlijke aroma, wortel, maltodextrine (mais), kruiden), aroma, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (TARWE), room (MELK, lactose, maiszetmeel), dextrose, gist, smaakversterkers:E621-E631, verdikkingsmiddelen: E412-E464.
Bereidingswijze
Dutch Angus bitterballen
Bevroren: ± 5 minuten
Ontdooid: ± 4 minuten
Dutch Angus kroketten
Bevroren: ± 7 minuten
Ontdooid: ± 5 minuten
Frituur olie/vet 180º C
Bewaaradvies
Bewaartemperatuur minimaal -18°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Max. 48 uur houdbaar in de koeling bij ten hoogste 4°C.
830 KJ (199 Kcal)
9,7 g
5,2 g
19,8 g
0,4 g
7,2 g
1,3 g
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g (niet bereid)
Energie
Vetten
- waarvan verzadigd
Koolhydraten
- Suikers
Eiwitten
Zout
Hamburgers 150 en 200 gram - Informatie voor koks
Ingrediënten
Black Angus rundvlees 98.5 %, zout, voedingsvezel
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g (niet bereid)
Energie
Vetten
- waarvan verzadigd
Koolhydraten
- Suikers
Eiwitten
Zout
Bereidingswijze
Geschikt voor in de convectomaat / heteluchtoven, bakplaat en koekenpan/braadslede. Producten in de koeling laten ontdooien.
Bewaaradvies
Bewaartemperatuur minimaal -18°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Max. 48 uur houdbaar in de koeling bij ten hoogste 4°C.
869 KJ (207 Kcal)
17,3 g
7,1 g
0 g
0 g
12,9 g
1 g