ALL THE WAY FROM HOLLAND

DUTCH ANGUS         
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018 Dutch Angus

BEL ONS

Tel: 085 - 0290 513

E-MAIL ONS

info[@]dutchangus.nl

CONTACT

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00u

Dutch Angus
Snacks & hamburgers

Bitterballen en kroketten - Informatie voor koks

Ingrediënten

Bouillon (water, kruidnagel, peterselie, laurierblad, verse lavas, uien), 23% Black Angus rundvlees, TARWEbloem, plantaardige oliën (palm, raap en kokosolie in wisselende verhouding), zout, uien, gelatine (rund), kruiden, specerijen (bevat MOSTERD en SELDERIJ), bouillonpoeder (zout, gistextract, rundvleesextract, natuurlijke aroma, wortel, maltodextrine (mais), kruiden), aroma, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (TARWE), room (MELK, lactose, maiszetmeel), dextrose, gist, smaakversterkers:E621-E631, verdikkingsmiddelen: E412-E464.

Bereidingswijze

Dutch Angus bitterballen

Bevroren: ± 5 minuten

Ontdooid: ± 4 minuten

Dutch Angus kroketten

Bevroren: ± 7 minuten

Ontdooid: ± 5 minuten

Frituur olie/vet 180º C

Bewaaradvies

Bewaartemperatuur minimaal -18°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Max. 48 uur houdbaar in de koeling bij ten hoogste 4°C.

830 KJ (199 Kcal)

9,7 g

5,2 g

19,8 g

0,4 g

7,2 g

1,3 g

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 g (niet bereid)

 

Energie

Vetten

- waarvan verzadigd

Koolhydraten

- Suikers

Eiwitten

Zout

Hamburgers 150 en 200 gram - Informatie voor koks

Ingrediënten

Black Angus rundvlees 98.5 %, zout, voedingsvezel

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 g (niet bereid)

 

Energie

Vetten

- waarvan verzadigd

Koolhydraten

- Suikers

Eiwitten

Zout

Bereidingswijze

Geschikt voor in de convectomaat / heteluchtoven, bakplaat en koekenpan/braadslede. Producten in de koeling laten ontdooien.

Bewaaradvies

Bewaartemperatuur minimaal -18°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Max. 48 uur houdbaar in de koeling bij ten hoogste 4°C.

869 KJ (207 Kcal)

17,3 g

7,1 g

0 g

0 g

12,9 g

1 g