top of page
Angus bitterballen en kroketten

Angus bitterballen en kroketten

Wij Nederlanders zijn gek van kroketten en bitterballen. Gemiddeld iedere 2 weken wel een kroket en ook de bitterbal is vaste prik op het terras of in de kroeg.

Wij zijn experts, liefhebbers, en hebben door de jaren vele soorten en maten mogen proeven. Sommigen stelden teleur, anderen verrasten positief. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: er zit maar weinig vlees in, dat bovendien niet van premium kwaliteit is.

Dutch Angus introduceert kroketten en bitterballen van exclusief Angus rundvlees. Premium snacks op ambachtelijke wijze bereid met maar liefst 23% vlees van Nederlandse Angus runderen.

Angus hamburgers - 150 en 200 gram

De Angus burger is de meest bekende en populaire burger. En toch is niet iedere Angus burger hetzelfde. Naast het belangrijkste ingrediënt, vers vlees van Angus runderen, is variatie op vele manieren mogelijk.

Wij hebben ervoor gekozen zo min mogelijk kruiden en andere ingrediënten toe te voegen om de smaak van het pure Angus vlees eruit te laten springen.


Het resultaat is een heerlijk robuuste Dutch Angus burger, gemaakt met vers Nederlands Angus rundvlees en slechts op smaak gebracht met een snufje zout.

Meer informatie voor koks

Meer informatie over ingrediënten, houdbaarheid en bereidingswijze is te vinden onder Informatie voor koks.

Angus hamburgers
bottom of page